Perkyn uit Hilversum wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Foto: Jurgen Jacob Lodder

HILVERSUM – Een grote verrassing voor Perkyn uit Hilversum. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Perkyn op de stoep om hem de cheque te overhandigen. Perkyn was compleet verrast.

Perkyn (61) vertelt enthousiast: “Wat een mooi bedrag. We willen nog veel van de wereld zien, zoals Zuid-Amerika. Met deze prijs gaat dat vast lukken! ”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Reacties