Gewijzigde ophaaldag huishoudelijk afval in verband met Pinksteren

Foto: Pixabay

BUSSUM – Op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni, is de GAD gesloten. De inzameling van het huishoudelijk afval van deze dag vindt plaats op dinsdag 11 juni. Dit geldt voor zowel de afvalcontainers aan huis, de huisvuilzakken en de boven- en ondergrondse verzamelcontainers.

Op dinsdag 11 juni zamelen de wagens in meerdere wijken in dan normaal. Hierdoor kan het gebeuren dat uw afvalcontainer, huisvuilzak of pmd-zak op een ander moment van de dag wordt geleegd/opgehaald dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21:00 uur. De gemeente verzoekt u hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de afvalcontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Wilt u ervoor zorgen dat uw afvalcontainer, huisvuilzak of pmd-zak op de ochtend van de ophaaldag om 07:30 uur aan de weg staat? Op deze extra ophaaldag is de GAD helaas niet in staat om terug te komen voor niet geleegde minicontainers. De vier scheidingsstations en het mobiel scheidingsstation in de Gooi en Vechtstreek zijn op Tweede Pinksterdag gesloten. Op dinsdag 11 juni staan ook de medewerkers van de scheidingsstations weer voor u klaar van 08:30 uur tot 16:30 uur.

De gemeente dankt u alvast hartelijk voor uw medewerking!

Reacties