Geef uw geliefde deze rozen dan zit ú voor een jaar goed

Foto:

Garden Roses die een jaar lang hun pracht behouden?!

Twents bedrijf verkoopt internationaal long-life rozen – en nu als eerste in Europa long-life Garden Roses. 

Wie geeft én krijgt er nou niet graag bloemen cadeau?

De luxe boeketten van Oh Lá Lá Roses maken absoluut het verschil in het geven en ontvangen van bloemen. De rozen zijn namelijk speciaal gekweekt en behandeld om minstens een heel jaar lang hun pracht te behouden. Dit proces vindt plaats zonder chemicaliën, waardoor de roos ook haar natuurlijke geur behoudt. 

Oh Lá Lá Roses verkoopt sinds de zomer van 2017 internationaal long-life rozen. De rozen staan niet in een traditionele vaas, maar in luxe suede dozen. De boeketten zijn volledig naar wens samen te stellen. 

Vanaf 19 Augustus 2019 biedt Oh Lá Lá Roses als éérste in Europa long-life Garden Roses aan. De Garden Roses zijn een unieke toevoeging aan het bestaande assortiment en behouden eveneens een jaar lang hun pracht.

www.ohlalaroses.com

 

Reacties