De vakantie is bijna voorbij: wegafsluitingen en verkeershinder van G naar M

Foto:
Verkeershinder op hoofdroute Naarden in september en oktober
In opdracht van de gemeente Gooise Meren vindt in september en oktober onderhoud plaats aan het asfalt op de belangrijkste verbindingsweg in Naarden: Rijksweg-Godelindeweg-Amersfoortsestraatweg. Ook wordt op de Rijksweg een nieuwe rotonde aangelegd ter hoogte van de Churchillstraat en komt er een veilige oversteek voor fietsers en wandelaars bij de Meerstraat.

Het verkeer heeft tijdens de werkzaamheden te maken met wegafsluitingen. Bij elk traject zijn ter plekke omleidingsroutes ingesteld. Deze worden met borden aangegeven.

De werkzaamheden worden in vijf opeenvolgende fases uitgevoerd. De eerste vier fases vinden plaats van 3 tot en met 27 september. Per fase wordt een ander deel van de route aangepakt. In de eerste vier fases zijn er geen wegafsluitingen in de weekeinden (van vrijdag 20.00 tot maandagochtend 6.00 uur).

Kijk voor actuele informatie op gooisemeren.nl/rijksweg.  Van G(ooise) naar M(eren)

Reacties