re-design + re-use = reduce De eerste Duurzame Woonbeurs van Nederland

Foto:

Alles voor een duurzaam interieur onder één dak en voor elk budget.

De meubelbranche is erg vervuilend. Net als in fast fashion komt er steeds meer goedkope rommel op de markt. Import van ver. Goedkope arbeid, slecht materiaal en na gebruik van korte duur wordt het als grof vuil gedumpt. Kortom, een branche die achterblijft op het gebied van duurzaamheid en alleen al in Europa verantwoordelijk is voor het jaarlijks dumpen van: 12 miljoen kasten, 3 miljoen keukens, 21 miljoen stoelen, 7,2 miljoen tafels en 18,4 miljoen matrassen.

Daar moet verandering in komen.

Onder het motto re-design + re-use = reduce wordt daarom op 5-6 oktober a.s. de eerste Duurzame Woonbeurs van Nederland gehouden.

Hier zullen duurzame interieurmerken, startups en ontwerpers zichzelf presenteren. Het format van de beurs is ‘Alles voor een duurzaam interieur onder één dak en voor elk budget’. Kom langs en laat je inspireren en adviseren door duurzame merken en (interieur)designers. Ontdek de laatste trends op het gebied van goed groen, vintage design, bio-afbreekbare meubels en duurzame vloer- en wandafwerking. Of neem deel aan een van de inspirerende presentaties of workshops en krijg meer inzicht in hoe jij duurzame keuzes kunt maken in je interieur. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen deelnemen aan een van de leuke en leerzame activiteiten.

4 oktober opening (van 17.30 – 20 uur), 5 – 6 oktober beurs/expo met programmering

Tickets (vanaf 12 jaar) zaterdag of zondag €10,-*

Tickets opening €15, alleen verkrijgbaar via mail: [email protected]

*ex 21% BTW en €0,49 servicekosten

Locatie: De Kromhouthal Amsterdam

Reacties