Horeca tijger, pendelservice chauffeur, collectiebeheer en meer…

Foto:

Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Horecatijger bij de hockey

Binnen de Huizer Hockey Club zijn ze op zoek naar enthousiaste medewerker(s) voor de horeca. Bij de vereniging wordt met plezier gehockeyd door jong en oud. Aan de bar kan iedereen genieten van een drankje en lekkere snacks en broodjes. Ben jij graag onder de mensen, sociaal en lijkt het je leuk om achter de bar te staan? Bel of mail.

Chauffeurs voor de pendelservice

In Ziekenhuis Tergooi Blaricum zoeken ze voor 4 á 8 uur nieuwe chauffeurs voor de pendelservice. Je haalt en brengt patiënten/ bezoekers met een golfkar van de diverse parkeerplaatsen naar de diverse ingangen van het ziekenhuis. Je bent hulpvaardig, in goede fysieke conditie en spreekt goed Nederlands. Stuur hen een bericht voor meer informatie.

Collectiebeheer zoekt versterking

De groep Collectiebeheer – Mineralen van het Geologisch Museum Hofland in Laren zoekt versterking. Je helpt bij het bijhouden van de collectie in een database, beheert de opslag en werkt mee aan de wissel van nieuwe tentoonstellingen. Het is prettig als je kennis hebt van mineralen, maar niet noodzakelijk. Alle begin is moeilijk, maar door meelopen met collega’s o.l.v. deskundigen wordt er al veel – en passant – geleerd.

Uitleenmedewerkers voor de Speel-o-theek

Ben jij goed met de computer en wil jij graag iets doen voor kinderen? Bij de Speel-o-theek help je bij het registeren van de uitleen en inname van speelgoed. Het speelgoed stimuleert het speelplezier en de ontwikkeling van kinderen. Je adviseert leners en ouders en zorgt ervoor dat de ruimte netjes en overzichtelijk is. Kan jij 2 uur per week tot 2 uur per drie weken helpen? De Speel-o-theek houdt ervan om met elkaar na te denken over veranderingen en verbeteringen. Jouw inbreng is daarbij van harte welkom!

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – www.huizenvoorelkaar.nl

Reacties