Vertrouwd en verzekerd op weg dankzij Gooische Consultancy

Foto:

Voor wat betreft de noodzakelijke verzekeringen rondom de Gooische Rally 2019 hebben wij ons naar volle tevredenheid laten bijstaan door Ronald de Nijs van Gooische Consultancy, partner bij B2Bsure te Amersfoort.

Wij zijn zeer tevreden over zijn werkwijze. De combinatie van aandacht, persoonlijke begeleiding en contact, goede communicatie, transparantie en bovenal een uitstekend advies heeft ons geholpen om een afgewogen keuze te maken, zonder daarbij afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze verzekeringen en de dienstverlening die daaraan ten grondslag ligt.

Wens je een adviesgesprek wat betreft de mogelijkheden rondom de zakelijke verzekeringen dan is Gooische Consultancy, partner van B2Bsure, wat ons betreft de uitgelezen partij om mee in gesprek te gaan.

Je kunt contact opnemen via [email protected] of 06-20494960.

Persoonlijke pitch Ronald de Nijs:
Waarmee kan ik je helpen?

Ruim 27 jaar geleden ben ik als makelaar gestart in de verzekeringsbranche en doe dit nog altijd met veel plezier. Het grootste gedeelte van mijn carrière was ik werkzaam bij grotere internationale verzekeringsmakelaars. Met veel passie heb ik jarenlang, zowel nationale als internationale, klanten mogen begeleiden op het gebied van verzekeringen en risicomanagement en heb daar succesvolle resultaten mee behaalt. Als partner van B2Bsure ben ik in de gelegenheid om juist die passie voort te zetten.
Ik zocht en vond bij B2Bsure professionals die betrokken, betrouwbaar en bevlogen de integraliteit omhelzen en vanuit een duidelijke purpose integraal met risico’s & kansen aan de slag gaan. De klant vooruit helpen, en dat niet alleen zeggen maar ook doen. Daar ontleent B2Bsure haar bestaansrecht aan. Vanzelfsprekend laat je zien wat je doet, welke waarde je toevoegt en daar een transparante beloning voor vraagt. Kortom een win win, waar je als “trusted advisor” gaat voor professionaliteit – loyaliteit – en een warme vriendschappelijke relatie met je klant.

Mijn aandachtsgebied ligt vooral in de verzekerbare arbeidsvoorwaarden, ook wel employee benefits genaamd.

Denk hierbij aan (internationaal georganiseerde) collectieve verzekeringen in het kader van inkomensbescherming, ziektekosten, ongevallen en (zaken)reis, maar ook verzekeringen voor expatriates. Voor B2Bsure heb ik bijvoorbeeld blogs geschreven over actuele vraagstukken rondom de wijzigingen in de zorgverzekeringen. Uiteraard kun je ook voor alle andere onderdelen van het vak bij mij terecht op het gebied van dienstverlening. B2Bsure heeft immers alle specialismen in huis!

De strategie van de organisatie is altijd het uitgangspunt. Waar liggen de kansen? Wat zijn de doelen? Welke activiteiten worden ondernomen en hoe zorg je ervoor dat deze een succes worden, rekening houdend met de risico’s die je loopt? Ik help organisaties graag vooruit met risico-evaluaties maar ook met continuïteitsplannen en advisering rond verzekeringen.

Voor zowel grote als kleine organisaties ben ik een sparring partner die op een bekwame, analytische en professionele wijze optreedt en hierdoor kan bijdragen aan datgene wat een klant graag doet, namelijk ondernemen!