Helpen in Huizen, huizenvoorelkaar.nl

Foto:

Helpen maakt happy!
Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet

en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Speciale Bevrijdingsdag in Oostermeent
Op zondag 3 mei wordt er in Winkelcentrum Oostermeent groots stilgestaan bij Bevrijdingsdag. Voor dit speciale evenement zijn veel extra handen nodig. Je kunt helpen bij de ontvangst, catering, opbouw, parkeerplaatsen en het podium. Er worden veel ouderen en andere bezoekers verwacht. Ben jij 3 mei beschikbaar en wil je onderdeel zijn van een historisch evenement? Samen maken jullie er een onvergetelijke dag van. Meld je dan aan!

Uitleen bij Speel-o-theek
Dankzij de Speel-o-theek kunnen alle kinderen spelen met speelgoed. Op hun locatie in de bibliotheek help jij bij de uitleen. Je registreert het speelgoed bij uitleen en inname. Je adviseert kinderen en ouders bij de zoektocht naar leuke, nieuwe spelletjes. Je bent minimaal 2 uur per drie weken beschikbaar en werkt graag samen met je collega’s. De Speel-o-theek kijkt uit naar je reactie.

Technische duizendpoot gezocht
De Technische Dienst bij Vivium De Bolder kan wel een extra paar handen gebruiken. Zij knappen klusjes op in- en rondom het huis. Ze hangen lampen, schilderijen en gordijnrails op. Ze zorgen voor de tuin en leveren nieuwe kamers op. Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn en kun je goed zelfstandig werken? In overleg wordt gekeken naar de beste dag en tijd. Stuur een berichtje en ga lekker aan de slag.

Beeldend Kunstenaar
Een bewoner van Philadelphia is erg kunstzinnig aangelegd. Hij schildert graag en exposeert hier ook mee. Graag zou hij meer willen leren over beeldhouwen. Ben jij bekend met dit ambacht en wil jij hem graag meer leren en op weg helpen? Je kunt dan contact opnemen met Philadelphia. Zij zorgen voor het eerste contact en ben jij de persoon waarnaar hij op zoek is!

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl

Reacties