Rust, Ruimte en Recreatie

Foto: Zilveren Maan

Advertorial – Op de grens van Overijssel en Drenthe kronkelt de Reest door beschermd natuurgebied “het Reestdal”. Dit uitgestrekte beekdal is een prachtig landschap met van oudsher veel oorspronkelijke flora en fauna. Een verademing op zich.

In dit gebied bevindt zich een Saksische boerderij die rond 1980 in traditionele stijl is herbouwd waarna het in 2009 een metamorfose is ondergaan naar een verrassende B&B/ Hotel Garni.Op deze locatie, www.zilveren-maan.nl, lijkt het drukke leven van alledag voorbij te zijn gegaan en waar rust en ontspanning vanzelfsprekend is.

Ook voor uw familieweekend, een paar dagen er tussen uit alleen of met vrienden, een informeel bedrijfsbijeenkomst of als uitvalbasis voor een teambuilding tot ongeveer 14 personen leent deze accommodatie zich uitstekend.De Omgeving biedt tal van recreatieve uitdagingen. Er zijn vele wandel- en fiets-mogelijkheden door onder meer het Reestdal en het Vechtdal.

Voor een dagje winkelen hoeft u niet ver te reizen. Over de diverse Musea, zwembaden, pretparken en andere “bezoekwaardigheden” adviseren we u graag.

Kijk voor meer informatie op: www.zilveren-maan.nl.