Patrick Hopper op Pierre Palla Concertorgel 7 maart

Foto:

Symfonisch programma op het Pierre Palla concertorgel Filmmuziek, symfonische werken en theater orgelmuziek.

Zaterdagmiddag 7 maart om 16.00 uur geeft Patrick Hopper in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum een concert op het recent in gebruik genomen Pierre Palla Concertorgel.

Dit historische orgel heeft sinds de feestelijke ingebruikname voor een grote toestroom aan enthousiaste en soms ontroerde muziekliefhebbers gezorgd in Studio 1 van het MCO.
Muzikaal feestprogramma Titulair organist Patrick Hopper heeft voor het concert zijn tanden gezet in het symfonisch repertoire op het Pierre Palla Concertorgel.

Hij trakteert het publiek op feestelijke ouvertures van Händel en Rossini. Verder neemt hij ons mee in de wereld van de romantiek op de melodieën uit Dvoraks negende symfonie ‘Aus der Neuen Welt’.

Spektakel Voor de liefhebbers van traditionele theater orgelmuziek speelt Patrick vrolijke novelties voor orgel en piano. Filmmuziek van Raiders of the Lost Ark zorgen voor een spectaculair slot aan dit concert.

Door zijn spel en presentatie heeft Patrick Hopper op een grandioze wijze de toon gezet voor een nieuw tijdperk met het unieke Pierre Palla Concertorgel. Hij bracht veel bezoekers uit Hilversum en verre omgeving naar de het MCO aan de Heuvellaan, volwassenen maar ook kinderen. Zijn vertolkingen zijn prachtig en smaken naar meer.

Daarom gaat Patrick op zaterdagmiddag 7 maart zijn gasten in Studio 1 opnieuw verrassen met wonderschone muziek.

Patrick Hopper, organist Zaterdag 7 maart, 16.00 uur MCO, Studio 1 Kaarten € 15, kinderen t/m 12 jaar gratis, jongeren tot 18 jaar € 5 Kaarten bestellen via www.mco.nl

Reacties