Inwoners Hilversum winnen € 362.500 bij Postcode Loterij

Gelukkige winnares met Gaston
Gelukkige winnares met Gaston
Foto: Jurgen Jacob Lodder

Elke dag een Straatprijs, 100 dagen lang
Een grote verrassing voor twaalf deelnemers van de Postcode Loterij in Hilversum.

Prijswinnaars bij elkaar
Fotocredits Jurgen Jacob Lodder

Op hun postcode 1216 LH (Augustinushof) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de februaritrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen dinsdag met het goede nieuws. Vanaf 1 februari wordt 100 dagen lang elke dag een Straatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
– 100.000 euro (1 winnaar)
– 50.000 euro (1 winnaar)
– 25.000 euro (7 winnaars)
– 12.500 euro (3 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Shelly en Mark winnen 100.000 euro én een gloednieuwe auto. “We zijn er helemaal stil van. Wat een enorm bedrag! Hiervan gaan we met de kinderen naar New York.”

Claudia wint 25.000 euro en roept enthousiast: “Holy moly, wat een bedrag! Er staat een reis naar Canada op de planning, dus dit is heel erg welkom.”

Ook Daisy en Nando nemen een cheque van 25.000 euro in ontvangst en reageren blij: “We wonen pas net in dit huis en we willen de zolder nog verbouwen. Dat kan nu! Verder willen we graag op vakantie naar Curaçao.”

100 dagen PostcodeStraatprijs
Vanaf 1 februari tot en met 10 mei 2020 is het 100 dagen feest. In deze periode maakt de Postcode Loterij namelijk iedere dag een winnende postcode van de PostcodeStraatprijs bekend. Opgeteld zijn dat 100 Straatprijzen in 100 dagen tijd. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op de uitslagen pagina van de Postcode Loterij.