Online kookcursus voor kinderen met Bruno en meer…

Foto: Volgderodeschoentjes.nu

Hoi hoi. Kan het nog jullie aanbod? Zo ja…Dan graag met het volgende:
Intelligente lockdown dag…?? online kookcursus bedacht šŸ™‚ šŸ™‚

Door het Corona virus kunnen Bruno Edsme en ik al een maand ons werk niet doen.
Geen reizen voor mij met gasten in Italiƫ met Volg de Rode ??? Schoentjes en geen werk in buurten op scholen en in het theater voor Bruno.

Dus besloten we onze kwaliteiten te koppelen en hebben we samen een online kookcursus voor kinderen in de lagere school leeftijd gemaakt.

Bruno is namelijk mijn gastdocent vegetarisch koken in Italiƫ.

Vegetarische kookvakantie Italiƫ

en tijdens de zomermaanden geeft hij kinderactiviteiten voor Volg de Rode Schoentjes. ???

Excursies Bolsena Italie

???? Tromgeroffel we hebben 4 superleuke kooklessen gemaakt.
?pondje Italiaans
? onsje Nederlands
?theelepeltje Frans.

Wie is Bruno?

Bruno Edsme heeft jarenlang gewerkt met de SPOREN pedagogiek (100talen van kinderen) in de kinderopvang (Amsterdam/Jordaan de Platanen).
Sinds januari 2018 werkt hij als zelfstandig atelierista (kunstzinnig begeleider) en gaat hij met mijn eigen mobiele atelier, een oude brandweerwagen op pad.
Hij laat zich inspireren door de pedagogiek van Reggio Emilia, ( de 100 talen van kinderen) met als grondlegger de Italiaanse pedagoog en filosoof Loris Malaguzzi.
Deze pedagogiek heeft geen vastomlijnd kindbeeld wat normatief voorschrijft hoe de ontwikkeling van een kind moet verlopen.

Wanneer je je in je werk met kinderen openstelt voor wat het kind jou te vertellen heeft en je nieuwsgierig bent naar zijn ontwikkeling dan ben je voortdurend in beweging om te kijken naar wat het kind beweegt. Hierdoor ontstaan steeds nieuwe praktijk inzichten en theorieƫn.

In zijn aanpak staat de ontdekkingstocht van het kind zelf centraal. Kinderen worden geboren met een enorm palet aan talenten en mogelijkheden.
Ieder kind is competent, krachtig en intelligent en beschikt over wel honderd talen om met zijn omgeving te kunnen communiceren, ze ontwikkelen fantasieƫn, gedachten en ideeƫn.

Bruno kijkt en luistert naar wat de kinderen kunnen en wat ze doen en niet anders om.
Daarnaast biedt hij genoeg mogelijkheden om binnen een bepaalde structuur en kader alle mogelijkheden om het kind te laten ontdekken.

Hij luistert naar het kind en met zijn kennis en deskundigheid ondersteunt hij het proces, want de nadruk ligt niet perse op het resultaat. Activiteiten zijn een middel. Een taal om aan kinderen het gevoel te geven dat ze uniek zijn met hun talent en creativiteit. Het gaat om experimenteren, uitproberen, met elkaar delen en vooral om van elkaar te leren! Kinderen zijn echt tovenaars.

Voor hem is het de kunst om hun magie te stimuleren. Als volwassenen zijn we participant.
Door middel van kunst, drama, muziek, techniek en koken kunnen kinderen hun eigen belevingswereld mooier en waar maken. Hoe geweldig is dat?

Elk kind is uniek. Elk kind is krachtig. Elk kind is creatief en gericht op communicatie.

* De afgelopen weken hebben we samen de filmpjes ?? gemaakt met veel plezier. Het script geschreven. De recepten bedacht. Educatie en creativiteit aangebracht.

Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking en we presenteer graag de kookfilmpjes Kids&Koken met Ciao Bruno Foodtruck & Mobiel Atelier

We laten jouw kind of kleinkind graag kennis maken met de leukste recepten.
Wanneer je onze filmpjes aanschaft, steun je ons beiden de coronacrisis door en kunnen we straks weer life in Italiƫ en Amsterdam.

Het eerste kookfilmpje is gratis.
Ga gauw naar de website van Bruno en bestel jouw speciale kookworkshop en laat de kinderen heerlijk koken ?ā€???ā€?en genieten.

https://ciaobruno.nl/

Met vriendelijke groet.

Mariƫt Bloemendal, Volg de rode schoentjes, 0031 636101121

[email protected] [email protected]

Twitter en Facebook: volg de rode schoentjes

www.volgderodeschoentjes.nu