Unieke manier van wegzuigen eikenprocessierups (EPR). Sneller en effectiever!

Foto: Pieter van Middelaar

De bestrijding van de eikenprocessierups is voor bijna iedere Nederlandse gemeente een hoofdpijn dossier. Pieter van Middelaar (19 jaar), biedt gemeenten en particulieren de oplossing. Als één van de eerste in Nederland werkt hij met een unieke machine om de eikenprocessierups snel, effectief en veilig weg te zuigen.

De eikenprocessierups behoort tot de grotere problemen tijdens de zomer in Nederland. Manieren om er vanaf te komen, nadat preventief behandelen niet meer kan, zijn schaars. Wegzuigen is en blijft de manier om er met enige zekerheid vanaf te zijn. De huidige methode (hoogwerker + industriële stofzuiger) is erg arbeidsintensief. Er worden op deze manier dus minder eikenbomen per dag behandeld. Daarbij denk aan de beschermingsspullen voor de bestrijders en het gereed stellen van de zuigingsinstallatie. Kostbare tijd die niet gebruikt wordt voor het daadwerkelijk wegzuigen van de eikenprocessierups. De huidige manieren zijn tijd- en kostenintensief. Daar zit niemand op te wachten. Daarom is er nu een betere en snellere methode voor gemeenten en particulieren om de eikenprocessierups te bestrijden.

Unieke aanpak met verreiker

Het gaat om een verreiker – een machine waarmee op afstand gewerkt kan worden – met een speciale hydraulische zuigarm die vanuit de cabine bestuurd kan worden. Deze machine is speciaal ontwikkeld om zo precies mogelijk de nesten te verwijderen. Door het binnen 20 seconden gereed maken van de installatie en de snelle manier van afzuigen kan er in een relatief korte tijd een groot aantal bomen worden behandeld. Hierdoor wordt de overlast van de werkzaamheden voor de passanten beperkt! Een mobile installatie met een zeer hoog rendement! Met een hoogten van 18 meter bereik is zo goed als elk nest binnen het bereik van de zuigarm. Schuttingen, sloten et cetera kunnen gemakkelijk overbrugt worden. Dit is de machine om snel en vakkundig de rupsen uit de eikenbomen te verwijderen. Ervaar de machine hieronder:

Ook snel en veilig van de eikenprocessierups af?

Heeft u overlast door de eikenprocessierups (EPR) en wilt u er veilig, snel en vakkundig vanaf zonder dat u betaalt voor opstart kosten, tijdverlies en andere zaken? Wij zijn gecertificeerd bestrijder en dragen er zorg voor dat de bestrijding van de eikenprocessierups zo effectief mogelijk gebeurd.

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken voor het wegzuigen van de eikenprocessierups, voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie over deze unieke methode. Geschikt voor zakelijke- en particulieren klanten.

Website: www.pietervanmiddelaar.nl/eikenprocessierups
E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-47549005