Prijswinnaar postcodeloterij in Laren

Thijs (33) uit Laren wint 333.000 euro bij tv show miljoenenjacht
Thijs (33) uit Laren wint 333.000 euro bij tv show miljoenenjacht
Foto: Roy Beusker fotografie

Goede deal voor Thijs: koffer met 0,01 euro verkocht voor tonnenbedrag
Amsterdam, 20 september 2020 – Thijs (46) uit Laren is de gelukkige winnaar van 333.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Thijs 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Uiteindelijk bleek er slechts 0,01 euro in zijn koffer te zitten en bleek hij een goede deal te hebben gemaakt.

Thijs, één jaar getrouwd met Natalie en werkzaam als notaris, is blij verrast: “Mijn vrouw heeft een taartenbedrijf. En het zou natuurlijk leuk zijn als we daar een winkel van kunnen maken! Dat is echt haar droom. Een leuke auto zou ook niet gek zijn! Maar we gaan ook zeker goede doelen steunen.”

Thijs (33) uit Laren wint 333.000 euro bij tv show miljoenenjacht

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.Over de Nationale Postcode Loterij – de samenleving wint altijd
De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen huishoudens mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 105 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 6,2 miljard euro aan mens en natuur geschonken. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

De Postcode Loterij is met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de op één na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. www.postcodeloterij.nl