Jan des Bouvrie maakte de wereld licht en wit

JAN DES BOUVRIE MAAKTE DE WERELD LICHT EN WIT

Zondag 4 oktober, is Jan des Bouvrie in de liefdevolle armen van zijn Monique, omringd door zijn kinderen, met het raam open begonnen aan zijn laatste reis.

Jan des Bouvrie, kleurrijk als hij was, maakte de wereld licht en wit. Jan wist dat alles wat werkelijk groots en inspirerend is, gecreëerd moet worden door een individu dat kan werken in volledige vrijheid. Geschraagd door een ijzeren wil en een moordende discipline, constant gevoed door een ongebreidelde fantasie, veranderde Jan alles wat onmogelijk leek in een kans. De dood verliest zijn verschrikking als je zoals Jan alle obstakels en beperkingen hebt weggemaaid, en omgeven door alles wat je lief is, je laatste adem de wereld in slingert.

Jan des Bouvrie
Naarden, 3 augustus 1942 – Naarden, 4 oktober 2020

Bedankt pap XXX

Je ontwerpen en creaties zijn over de hele wereld beland, zowel binnen als buiten(s)huis, maar ook twee scholen, waarbij jij als stijlicoon voor honderden leerlingen hun persoonlijke mentor bent.