Masters Expo 8 tot en met 13 december 2021

glamour glamour glamour
glamour glamour glamour
Foto: Masters Expo

Dankzij de zware lockdown kijken we vooruit naar de periode na de lockdown. Corona heeft bij ons geleid tot mooie innovaties, waaronder een zeer inhoudelijk en feestelijk beursprogramma. En de nieuwe beursnaam MASTERS EXPO
DE MEEST SPRAAKMAKENDE & AMBITIEUZE MASTERS EXPO IN ONZE GESCHIEDENIS

December 2020, Amsterdam. De maand die nooit heeft plaatsgevonden, voor het eerst in 18 jaar. Wel een MASTERS. Geen MASTERS. Toch een MASTERS in aangepaste vorm. Toch geen MASTERS. We zaten allemaal met dezelfde uitdagingen. Het was voor ons zeer bijzonder te ervaren hoe we samen met onze trouwe relaties het afgelopen jaar zijn doorgekomen. Respect, loyaliteit, begrip en wederzijdse ambities waren de sleutelwoorden.

Ondanks alle beperkingen en teleurstellingen die eenieder in 2020 op zijn eigen wijze heeft moeten verwerken is de veerkracht, de ambitie en hoop op een enerverend 2021 zeer groot. Ondanks de forse klappen die onze gehele sector in 2020 heeft moet opvangen, staan we er heel goed voor. Dankzij de zware lockdown kijken we vooruit naar de periode na de lockdown. Corona heeft bij ons geleid tot mooie innovaties, waaronder een zeer inhoudelijk en feestelijk beursprogramma.
En de nieuwe beursnaam MASTERS EXPO die wij passend vinden voor de komende tien jaar. Tevens een extra besloten beursdag voor de nieuwe ondernemers en een thema waaraan we ons allemaal kunnen vastklampen:
‘THE FORWARD EDITION’.

glamour glamour glamour

Verder een grootse extra avond met als thema: ‘ROARING TWENTIES’. We kunnen niet wachten. We gaan de rollercoaster vertalen naar de meest spraakmakende en ambitieuze MASTERS EXPO in onze geschiedenis. Samen met u! Het aantal inschrijvingen voor de ’21e editie is tot onze grote blijdschap groter dan ooit. Dit heeft te maken met het niet doorgaan van de editie 2020 en een groot aantal nieuwe aanmeldingen. De behoefte om elkaar te zien en zaken te doen in een feestelijke omgeving is groot. Hier alvast wat feitjes:

Dit jaar zal MASTERS EXPO een dag eerder van start gaan in de vorm van een exclusieve Preview-dag op woensdag 8 december. De fameuze VIP-avond zal plaatsvinden op zaterdag 11 december. De beurs sluit traditioneel zijn deuren met BUSINESS MONDAY. Dit jaar met een zeer uitgebreid inhoudelijk programma.

Tegen de 500 nationale- en internationale exposanten en sponsoren uit 20 verschillende branches zullen deelnemen aan dit unieke beursevent. Van de beste Nederlandse botenbouwers tot de uitblinkers op het gebied van duurzaamheid. Van de beste horlogemakers tot de grote projectontwikkelaars. De complete premium auto-industrie en de koplopers van het Nederlandse culinaire gilde. MASTERS EXPO 2021 vindt plaats van 8 t/m 13 december 2021. Er worden ruim 60.000 bezoekers verwacht uit Nederland, België, Duitsland, Engeland en talloze andere landen.

DON’T MISS OUT AND BECOME ONE OF THE MASTERS AT MASTERS EXPO 2021.

Trouwens:
De inschrijvingen voor de tweede ronde voor MASTERS EXPO 2021 zijn nu geopend!
Voor info en inschrijven: Masters Expo
(inschrijven voor deze ronde sluit op 1 maart 2021 – 65% reeds ingevuld).

Wij zeggen: DOEN!