Vacature Voorman Timmerman bij InHuiz verbouwexpertz

Ben jij die handige Timmerman?
Ben jij die handige Timmerman?
Foto: InHuiz

Ben of ken jij een voorman timmerman met een voorliefde voor keukens, badkamers en verbouwingen? Zoek dan niet verder want wij hebben de perfecte job voor je!

Wij zijn op zoek naar een: Voorman Timmerman M/V

Wie zijn wij?
Wij van InHuiz noemen ons de ‘verbouwexpertz’. En dat zeggen we niet zomaar. We zijn een klein, hecht team van specialisten. We zijn sterk in het verkopen en plaatsen van keukens en badkamers, maar voeren net zo makkelijk een totaalverbouwing uit. Dit doen we volledig van idee tot oplevering. Uiteraard ontzorgen we onze klanten door de volledige bouwbegeleiding uit handen te nemen. Door onze jarenlange ervaring is immers geen verbouwvraag ons vreemd.

InHuiz heeft een goede orderportefeuille vol mooie projecten. We zijn een informele organisatie waar iedereen zich snel thuis voelt.  Een organisatie die zijn medewerkers verantwoordelijkheid geeft.

Heb jij het InHuiz?
Wij zijn op zoek naar een ervaren Voorman Timmerman. In deze functie verricht je alle voorkomende timmerwerkzaamheden, hebt enig inzicht in elektra- en loodgieters werk, neem je het initiatief en geef je sturing op de bouwplaats aan het team ter plaatse. Je werkt in een team van professionals op middelgrote tot grote projecten. Van een keuken plaatsen tot een volledige verbouwing van een luxe villa, bij InHuiz is geen week hetzelfde!

Binnen de functie geef je leiding aan je team en overleg je met de andere disciplines op de bouwplaats. Daarnaast voer je eindcontroles uit en bewaak je de voortgang van het werk.

Dit ben jij:
Je beschikt over enige jaren ervaring in een soortgelijke functie
Je hebt ruimtelijk inzicht en kunt tekeningen lezen
Je beschikt over timmer-technisch inzicht
Je werkt nauwkeurig, veilig en milieubewust
Je bent een teamspeler en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?
Een fulltime contract voor bepaalde tijd met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd
Werken in een kleinschalig team
Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
Auto van de zaak
Afwisselend werk
Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben jij enthousiast, gedreven en herken je jezelf in bovengenoemd functieprofiel? Neem dan snel contact op met Pam Verschuur [email protected] en wie weet mag jij je straks ook een Verbouwexpert noemen.

Deel het bericht of de link met iemand waarvan jij denkt dat dit hem/haar op het lijf geschreven is:
VACATURE INHUIZ