Diversiteit in vacatures bij gemeente Gooise Meren

Word jij mijn collega?
Word jij mijn collega?
Foto: Gooise Meren

Diverse vacatures bij werkgever gemeente Gooise Meren

Beleidsadviseur Water en Klimaat
We zijn op zoek naar een ervaren Beleidsadviseur Water en Klimaat, die het verschil wil maken voor onze inwoners en een heldere toekomstvisie op watermanagement en klimaatadaptatie kan neerzetten. Ben jij iemand die het politieke speelveld binnen dit beleidsveld goed overziet? Dan ben jij die daadkrachtige, zelfstandige beleidsadviseur die wij zoeken! >>Solliciteer

Medewerker Begraafplaatsen
Als Medewerker Begraafplaatsen werk jij iedere dag op een unieke werkplek: op één van onze historische, gemeentelijke begraafplaatsen. Samen met 7 collega’s zorg jij ervoor dat al het groen en de graven netjes worden onderhouden. Daarnaast heb jij een rol tijdens uitvaartdiensten, waar je het publiek te woord staat en meehelpt met de techniek.
Meer weten? Kijk op werkenbijgooisemeren.nl

Heeft u ook een Gooise vacature? Plaats bij ons helemaal gratis: [email protected]