Scheidingsstations gesloten Koningsdag

Met Pasen zijn we vrij
Met Pasen zijn we vrij
Foto: GAD

De inzameling op Koningsdag, dinsdag 27 april, vindt plaats op maandag 26 april. Op de inzamelkalender in de app en op de website vindt u uw eigen persoonlijke inzamelschema, daar kunt u altijd zien wanneer wij bij u komen om uw huishoudelijk afval op te halen en om welke grondstof het gaat. Want afval = grondstof.

Wijzigingen huis aan huis inzameling vanwege Koningsdag en scheidingsstations gesloten

Omdat we het op maandag extra druk hebben kan het gebeuren dat uw container, huisvuilzak of pmd zak later wordt opgehaald dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21.00 uur. Wij vragen u hiermee rekening te houden bij bijvoorbeeld het parkeren van uw auto. Het is fijn als de containers en zakken goed zichtbaar zijn en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Wilt u ervoor zorgen dat de bakken en of zakken om 7.30 uur aan de weg staan? De avond ervoor mag ook, dan graag na 20.00 uur.

Scheidingsstations

De scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp zijn op dinsdag 27 april gesloten.

Klantenservice

De klantenservice is op dinsdag 27 april niet bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u iets melden? Veel antwoorden kunt u vinden op de website in het menu mijn vraag/melding of bij praktische informatie.

Een gezellige Koningsdag gewenst! Wij staan woensdag weer voor u klaar!