Weer nieuwe vrijwilligers gezocht van jong tot oud

en happy!
en happy!
Foto: Egbert van Thienen

Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Maatjes voor Nieuwkomers 12-18 jaar
ISK Het Gooi is een Internationale Schakelklas in Laren met leerlingen uit Naarden, Bussum, Huizen, Hilversum, Blaricum etc. Deze leerlingen zijn allen korter dan twee jaar in Nederland en zij zijn soms erg eenzaam met weinig contacten buiten school. Gezocht wordt naar kansen om leerlingen te koppelen aan iemand die af en toe met ze afspreekt. Samen iets leuks doen, een wandeling maken, even kletsen of hulp met huiswerk. Specifiek wordt op dit moment gezocht naar maatjes voor jongens uit Syrië en Gambia, allebei 16 jaar uit Huizen. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met Femke.

Rollator Wandelclub
Voor een groepje ouderen die graag in beweging zijn, zoekt Henny van Cordaan vrijwilligers. Je begeleidt een aantal ouderen (met rollator) bij een wandeling. Even lekker naar buiten en daarna staat de koffie/thee klaar. Het is een wekelijkse activiteit op dinsdagmiddag in Huizen. Ook jongeren (tussen 20 en 30 jaar) zijn van harte welkom om te reageren.

Zondagavondhulp Merem Hilversum
Door Merem, behandelcentrum in Hilversum, wordt voor de zondagavonden een vrijwilliger gezocht die aanwezig kan zijn van ongeveer 19.00 tot 21.15 uur om patiënten met een longziekte op te vangen. Je vraagt hoe het weekend was en helpt eventueel met het dragen van de koffer. Je verzorgt een kopje koffie/thee, maakt een praatje, doet eventueel een spelletje. Spreekt je dit aan neem dan contact op met Margriet.

Coördinator Kringloopwinkel gezocht
Vind jij het leuk om vrijwilligerswerk te doen in het “Huis van de Buurt” van TijdvoorMeedoen aan de Draaikom 2 in Huizen? Gezocht wordt naar iemand die beschikbaar is om het team van de Shopkom aan te sturen. Part-time, tijden in overleg.
In de Shopkom wordt kleding, speelgoed, schoenen en allerhande andere spullen verkocht. Spreekt dit je aan? En kun je goed samenwerken en een team van mensen aansturen en inspireren? Heb jij oog voor de kwetsbare mens in de samenleving? Kijk op Huizenvoorelkaar voor een uitgebreide omschrijving van het takenpakket of op de website van TijdvoorMeedoen.

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl

Zoekt u ook een maatje? Stuur gerust een bericht aan ons en wij plaatsen uw oproep gratis [email protected]