Huizenvoorelkaar vraagt vrijwilligers

Breng maaltijden rond
Breng maaltijden rond
Foto: Huizenvoorelkaar.nl

Helpen maakt happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

HULP BIJ HET OPRICHTEN VAN EEN LHBTI+ GROEP
In Huizen moet iedereen zichzelf kunnen zijn. André is begonnen om een LHBTI +groep te starten waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten. De afkorting LHBTI staat voor lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender en interseksen en de + staat voor en andere seksuele voorkeuren. Het initiatief wordt ondersteund door de gemeente. Wil je informatie of heb je leuke ideeën voor André? Meld je dan aan of neem contact op met de vrijwilligerscentrale.

GEZELSCHAP
Greet (75) zou het fijn vinden om op de vrijdag iets leuks te doen met iemand. Zij heeft krijgt niet veel bezoek en mist gezelligheid. Greet houdt ervan om samen te koken, kletsen, koffie drinken, winkelen of wandelen als het mooi weer is. Zij woont bij Philadelphiazorg in Huizen met nog 5 andere bewoners en heeft haar eigen appartement.

PENNINGMEESTER BIJ STICHTING EGELOPVANG
Ben je een dierenvriend en heb je financieel inzicht, dan ben jij vast de penningmeester die zij zoeken. Bij de stichting werken zo’n 80 vrijwilligers die zich op verschillende manieren inzetten voor de egels. Als penningmeester ben je onderdeel van een enthousiast en betrokken bestuur. Ze vergaderen 2x per maand.

MAATJE VOOR OUDEREN MET VERMINDERD GEHEUGEN
Vrijwilligerscentrale Thuishulp komt graag in contact met mensen die belangstelling hebben om maatje te worden voor ouderen die door vergeetachtigheid of beginnende dementie veel alleen thuis zitten. Er zijn diverse mogelijkheden, van gezelschap houden tot een stukje wandelen.

HULP OP PLANTSOEN DE KOMBUIS
Paul van Samen Buren onderhoudt een gezellig plantsoen op de Kombuis maar het werk begint hem wat zwaar te worden. Hij zoekt hierbij hulp. Werkzaamheden zijn schoffelen, snoeien en gras maaien en nieuwe plantjes in de grond zetten. Het gaat om 2x per maand voor 2 of 3 uurtjes per keer. Gereedschap is aanwezig en voor lekkere koffie en drankjes wordt gezorgd.

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl