We hebben weer nieuwe helpen maakt happy

Breng maaltijden rond
Breng maaltijden rond
Foto: Huizenvoorelkaar.nl

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

PREVENTIEF HUISBEZOEK OUDEREN
Versa Welzijn is op zoek naar vrijwilligers voor het preventief huisbezoek. Om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren, wordt aan alle 80- en 85-jarigen in Huizen een huisbezoek aangeboden waarin wordt gesproken over hoe het is om ouder te worden, waar de kracht ligt bij de oudere en waar iemand terecht kan bij vragen. Na een korte interne cursus ga je als vrijwilliger zelfstandig op pad en voer je eenmalige gesprekken bij de mensen thuis. Je woont in Huizen, bent ongeveer vier uur per week inzetbaar en je kunt zelf je tijd indelen. Natuurlijk heb je affiniteit met ouderen en vind je het leuk om contact met mensen te hebben. Leuk als je reageert!

nieuw aanbod vrijwilligerswerk

MEDEWERKER UITGIFTEPUNT BEL, BLARICUM-EEMNES-LAREN
De Voedselbank zoekt een medewerker Uitgiftepunt BEL, Blaricum-Eemnes-Laren. Op dinsdag van 12.00-15.00 verzorg je samen met een team vrijwilligers de uitgifte van de voedselpakketten die door de cliënten opgehaald worden. Je leegt eerst de vrachtwagen samen met de chauffeurs en brengt de voedselpakketten met een karretje naar buiten. Na de uitgifte ruim je met elkaar alle ruimtes op. Je bent communicatief vaardig en empathisch. Je kan goed samenwerken en je wilt wat voor een ander betekenen. Belangrijk is dat je kan tillen.

HUIZER MUSEUM/VVV ZOEKT VERSTERKING
Klussers, decorbouwers, creatievelingen (kinder- en volwassenen workshops bedenken en begeleiden), techneuten (+ ICT / webshop), huismeester: er wordt gezocht naar enthousiaste mensen om de teams te versterken. Er zijn vele mogelijkheden ook als je maar een paar uur per week beschikbaar bent. Ben je hierdoor nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met Joke en/of Gery.

VRIJWILLIGER GEZOCHT BOOGH HUIZEN
Boogh is de specialist op het gebied van begeleiden, behandelen, trainen en re-integreren van mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking of chronische ziekte in Midden-Nederland. Voor de locatie in Huizen wordt gezocht voor donderdagochtend en vrijdagmiddag gezocht naar enthousiaste vrijwilligers die de trajectbegeleiders en clienten extra kunnen ondersteunen tijdens de activiteiten. Heb je interesse? Neem dan graag contact op met Dannii van Boogh
Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl