Sieraden en schilderijen gaan heel goed samen in Huizen

Wij gaan
Wij gaan
Foto: Irma en Simone

Van 1 juni t/m 25 augustus 2021 is de expositie van Irma de Jong (sieraden) en Simone Stawicki (schilderijen) te bezichtigen in de kleine toonzaal, Eemlandweg 7 in Huizen. Dit is de laatste expositie op deze locatie, want de kleine toonzaal gaat eind dit jaar verhuizen naar een nieuwe locatie in het oude dorp van Huizen.

Wij gaan

Irma de Jong maakt sieraden van flexibele/textiele materialen. Materiaal of een textiele techniek kan haar inspireren tot het vormgeven van een sieraad zoals bijvoorbeeld borduren op plastic of punniken met papiergaren. Vaak hergebruikt ze materialen zoals bijvoorbeeld fietsband of ziekenhuisslangetjes zoals op deze expositie is te zien. Haar sieraden zijn uniek, licht van gewicht en bijzonder.

Sieraden van Irma de Jong en schilderijen van Simone Stawicki in de kleine toonzaal in Huizen

Simone Stawicki toont werken met het thema ‘de vrouw’. ‘Vrouw zijn’ is een terugkomend thema bij het werk van Simone Stawicki.
Er zijn schilderijen te zien van olieverf, acrylverf en gemengde technieken

De kleine toonzaal is gevestigd op Eemlandweg 7 in Huizen en is geopend op de eerste zaterdag en zondag van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur of op afspraak. Meer informatie is te vinden op
http://www.dekleinetoonzaal.nl