Hilversum krijgt elektrische deelscooters GO Sharing

Landelijk netwerk!
Landelijk netwerk!
Foto: Go Sharing

Vanaf vandaag zijn de elektrische deelscooters van GO Sharing ook in Hilversum te vinden. Het bedrijf plaatst 100 groene scooters in de stad, die met de GO Sharing app zijn te gebruiken.

De deelscooters van GO Sharing bieden een gemakkelijke, leuke en duurzame manier om van A naar B te reizen. De scooters zijn 24 uur per dag beschikbaar en 100% elektrisch. De accu’s van de deelscooters worden opgeladen met stroom uit duurzame bronnen. Iedereen met een rijbewijs en de GO Sharing app kan gebruik maken van de groene dienst.

Duurzaam reizen

Annette Wolthers wethouder van verkeer van gemeente Hilversum zegt: “Met het deelvervoer stimuleren we mensen om met duurzaam vervoer te reizen en de auto te laten staan. Dit is ook een van de hoofdpunten van de mobiliteitsvisie 2040, vorige week vastgesteld door de raad. Het elektrische deelvervoer draagt daarom bij aan verduurzamen van het verkeer in Hilversum.”

Van bezit naar gebruik wanneer je het nodig hebt

Het doel van de ambitieuze start-up GO Sharing is het veranderen van de manier van hoe we met vervoer omgaan. “GO Sharing staat voor een groene planeet met gedeelde mobiliteit van iedereen, voor iedereen,” zegt Raymon Pouwels, CEO van GO Sharing. “Wij willen een gedragsverandering teweeg brengen van ‘iedereen een eigen voertuig’, naar ‘gebruik wanneer je het nodig hebt’. En dat doen we op een duurzame manier, met elektrisch deelvervoer. Zo zorgen we samen met onze gebruikers voor minder verkeersopstoppingen en het terugdringen van de ruimtebesteding voor parkeerplaatsen. Met het deelvervoer dragen gebruikers niet alleen bij aan een beter leefmilieu, het scheelt ook in de portemonnee: je hebt geen eigendomskosten en betaalt dus alleen per minuut die je reist, vanaf 23 cent.”

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Go Sharing APP

Adverteren op Gooisch.nieuws.nl? Zie onze contact-pagina voor meer informatie!

Reacties

Cookieinstellingen