Bioscoop Vue Hilversum weer geopend

Familie Hilhorst opent Vue Hilversum
Familie Hilhorst opent Vue Hilversum
Foto: Vue

Eerste bioscoopbezoekers familie Hilhorst krijgt eer om na bijna zes maanden officieel de deuren te openen

VUE HILVERSUM HEROPENT VANDAAG EXTRA FEESTELIJK

Hilversum, zaterdag 5 juni – Om te vieren dat vanaf vandaag bioscopen door het hele land weer bezoekers mogen ontvangen, wordt er bij Vue Hilversum uitgepakt. Familie Hilhorst was als eerste aanwezig en kreeg vandaag de eer om na zes maanden de deuren van Vue Hilversum officieel weer te openen. Na het doorknippen van een oranje lintje werd familie Hilhorst verrast met bloemen, champagne en een giftcard voor een gratis vervolgbezoek. Vanavond staat er voor alle andere bezoekers een feestelijk welkomstdrankje klaar.

Dat veel inwoners van Hilversum hebben uitgekeken naar een bioscoopbezoek blijkt wel uit de voorverkoop, die stormliep. Om alle bezoekers veilig te kunnen ontvangen, heeft Vue het personeel goed opgeleid en geïnstrueerd en zullen de nodige maatregelen van kracht zijn.
De komende tijd zullen o.a. films als De Slag om de Schelde, Nobody, Zwaar Verliefd! 2, A Quiet Place Part II, De Croods 2: Een nieuw begin en Luizenmoeder – de film te zien zijn in de vestiging van Vue.

“We zijn heel blij om de deuren weer te kunnen openen voor iedereen die een bioscoopbezoek heeft gemist de afgelopen tijd. We hebben niet stilgezeten tijdens de pandemie en komen nu terug met heel veel geweldige films en de allerbeste zalen, stoelen en geluid”, aldus Ron Sterk, directeur Vue Nederland.

Over Vue Nederland
Bioscoopketen Vue heeft maar liefst negentien vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

www.vuecinemas.nl