Wie gun jij deze onbezorgde vakantie samen met lotgenoten?

Met riante boot naar...
Met riante boot naar...
Foto: Samenvaren

Inmiddels hebben we al veel aanmeldingsformulieren ontvangen, maar de bedden zijn nog niet allemaal gevuld. Wie gun jij deze onbezorgde vakantie samen met lotgenoten?

Geef haar dan op door een mailtje te sturen naar [email protected] en wij doen de rest!
๐Ÿ’™๐Ÿ’œ

Ben jij of ken jij een vrouw met of herstellende van borstkanker?
Zit je/ zij daarnaast ook nog eens in een financieel lastige situatie?

Stichting Samen Varen 2021


Dan bieden wij, stichting Samen Varen, jou een prachtige verwenweek aan boord van de Prins Willem Alexander. Een week voor en door vrouwen om samen te ontspannen, te lachen (en te huilen, als dat zo uitkomt) en vooral: om even onbezorgd te genieten.

De vaarweek vindt de eerste week van november plaats.
De vaarverwenweek zit vol met workshops en verwennerij, zo krijg je een nieuwe frisse coupe en zorgt de schoonheidsspecialiste voor een stralende huid. Ontspannen en genieten is het belangrijkste. Je zorgen op de kade laten en je een week lang onderdompelen in de handen van de vrijwilligsters van stichting Samen Varen.

Deelname is niet leeftijd- of plaatsgebonden.

Klinkt dat als muziek in je oren, stuur dan een mail naar [email protected] en geef je op voor onze geweldige vaarverwenweek.

Uit ervaring weten wij dat veel vrouwen, die dit echt ontzettend verdienen, zichzelf niet opgeven. Dus ken jij iemand die je deze verwenweek gunt, geef haar dan op en dan regelen wij de rest!

Uiteraard volgen wij de Covid-richtlijnen van het RIVM.

Ohja, doneren mag/kan ook. Dan kunnen we de reis nรณg leuker maken! [email protected] ANBI-registratie

Kijk op www.samen-varen.nl voor meer afbeeldingen, informatie en contactgegevens als je meer wilt weten over de stichting.