Nieuwe Singer Laren evenementen voor in je agenda

Genieten in alle rust
Genieten in alle rust
Foto: Singer Laren

De kleurrijke door Piet Oudolf ontworpen beeldentuin is deze zomer het decor voor klassieke concerten, cabaret, toneel en bijzondere kunstdiners. Kom langs voor een tuinrondleiding, workshop, lezing, een bezoek aan de pop-up tentoonstelling De affiches van Hamdorff in villa De Wilde Zwanen of een heerlijke lunch op ons mooie terras. Laat u verrassen en geniet van de zomer in Singer Laren!

Lunchen in de beeldentuin

Klik hier voor het programma en reserveren van tickets

Prachtige tuin in bloei

De Singer tuintour
Benieuwd naar de geschiedenis van de tuin, de kunst of juist het ontwerp en de beplanting van Piet Oudolf? Ontdek de beeldentuin op uw eigen smartphone. De tour bestaat onder andere uit een audiogedeelte, ingesproken door museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm. U kunt de tour thuis al downloaden. Klik hier voor meer informatie.

Dineke Soer in actie

Dineke Soer

Ontdek de tuin als een kunstenaar
Kom schilderen in de prachtige beeldentuin! Onder begeleiding van beeldend kunstenaar Dineke Soer komen er verschillende thema’s aan bod. Dineke is schilder en gaat vanuit de basis met de deelnemers aan de slag. Ze probeert op een eenvoudige manier verschillende thema’s uit de schilderkunst te belichten. Er wordt gewerkt in kleine groepen, alle niveaus zijn welkom.

Klik hier voor de data en het reserveren van tickets

Genieten in alle rust

Singer soirees
Deze zomer beleeft u op vrijdagavond de gastvrijheid die ook Anna Singer zo kenmerkte. Avonden op het terras in de beeldentuin met heerlijk eten, muziek, kunst en dans! U kunt genieten van een heerlijk 4-gangendiner op het terras, er is live muziek en ons museumteam verzorgt een bijzondere ‘kunsttalk’. De deuren van de Villa staan open zodat u de tentoonstelling De affiches van Hamdorff kunt bezoeken. Deze heerlijke zomer-vrijdagavonden worden afgesloten met een borrel en, voor wie wil, een dansje!

Klik hier voor de data en het reserveren van tickets

Anne van Lienden

Anne van Lienden

Tuintalks
Op 23 juni van 10.30 – 11.30 vertelt conservator Anne van Lienden u tijdens een van onze tuintalks over de oorspronkelijke tuin van Anna en William Singers. Met behulp van historische foto’s en afbeeldingen van de tuinschilderijen van William Singer laat zij zien hoe de tuin er in 1911 uitzag. Na afloop bekijkt u de huidige tuin met andere ogen!

Bestel hier uw kaarten voor de tuintalk van Anne van Lienden

Veiligheid voorop
De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Door middel van onze veiligheids- en hygiënemaatregelen en die van het RIVM, zorgen wij ervoor dat u zich op veilige manier door Singer kunt bewegen en op een prettige manier van de voorstellingen en de tentoonstelling kunt genieten.

Wij verheugen ons op uw komst!

Singer Laren | Oude Drift 1 | 1251 BS Laren | T +31 (0)35 5393939

Openingstijden
Museum – dinsdag t/m zondag 10.00 – 17.00 uur
Cafe, winkel en beeldentuin – dinsdag t/m zondag 9.30 – 17.30 uur