Het ideale afvalboek bestaat echt

Tip!
Tip!
Foto: Kim Pootjes

Juul op afvalreis begint met een verhaal waarin Juul vertrekt naar een healthy-foodweekend op Terschelling. Juul ontmoet daar vier totaal verschillende vrouwen met allemaal hetzelfde doel.

Voedingscoach Kim Pootjes brengt het boek dat ze zelf altijd miste
‘Hét perfecte dieet bestaat niet, het ideale afvalboek wél’

Afvallen, maar dan anders…
Kim Pootjes is gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingscoach. De afgelopen tien jaar begeleidde ze in haar praktijk Lifestyle by KIM honderden mensen succesvol naar een gezonder gewicht en leven. Nu deelt ze haar praktische tips en haalbare doelen over afvallen in haar boek Juul op afvalreis.
‘Je kunt nooit een ‘dieetboek’ aanbieden dat voor iedere vrouw geschikt is, tenzij… je voor een vorm kiest die herkenbaar is en makkelijk te volgen voor verschillende types vrouwen’

Afvalreis start op Terschelling

Alsof je met je beste vriendin op de bank zit
Juul op afvalreis begint met een verhaal waarin Juul vertrekt naar een healthy-foodweekend op Terschelling. Juul ontmoet daar vier totaal verschillende vrouwen met allemaal hetzelfde doel. Tijdens dit weekend komen hilarische en herkenbare verhalen naar boven over voeding en afvallen. Het verhaal is in columnstijl geschreven, prikkelend en met een vleugje humor.

Calorieën tellen alleen is niet genoeg
Kim Pootjes bundelt in Juul op afvalreis al haar kennis over de weg naar een gezonder leven. In het deel Ken je lijf vertelt ze alles over voeding en je lichaam. Want afvallen zonder enige kennis over hoe je lichaam werkt, is als dweilen met de kraan open.
In het deel Ken je brein neemt Kim je mee in de wondere wereld van je (oer)brein. Je komt erachter dat jij niet de enige bent die op feestjes de ruggengraat van een weekdier heeft en afvallen en stress niet het perfecte huwelijk zijn.
Zo krijg je als lezer inzicht in jouw eigen eetgewoontes en eetgedrag, waarbij Kim je met een knipoog de spiegel voorhoudt.

Jij bepaalt zelf de route van jouw afvalreis
Hét perfecte dieet bestaat niet, want ieder lichaam en elke leefstijl is uniek. Hét ideale afvalboek is er vanaf nu wel. Met Juul op afvalreis bepaal je zelf wat je eet en hoe je leeft. Kim helpt je op je afvalreis met de lekkerste recepten (deels met video), werkbladen en vijf verschillende eetschema’s die elk gekoppeld zijn aan een karakter uit het verhaal.
Juul op afvalreis kost €29,95 en is te koop in boekhandels, via bol.com en op www.juulopafvalreis.nl

Binnenkort het interview met de auteur.

Reacties

Cookieinstellingen