Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet

Breng maaltijden rond
Breng maaltijden rond
Foto: Huizenvoorelkaar.nl

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

 

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Voedselpakket bezorgen
Heb jij af en toe tijd om een voedselpakket (1 of 2 tassen) bij iemand te bezorgen? Het gaat om cliënten van de Voedselbank die ziek zijn of slecht ter been en het pakket niet zelf kunnen ophalen. Op donderdag haal je het pakket tussen 12.30 en 13.00 uur op bij de Thomaskerk aan de Huizermaatweg. Vervolgens bezorg je dit bij de cliënt thuis. Help jij graag een handje en ben jij op de donderdag beschikbaar? Neem contact op met Vrijwilligerscentrale Huizen.

Spelletjes liefhebber gezocht
In het Papageno Huis wordt er alles aan gedaan om jongeren met autisme op weg te helpen naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst. Op woensdagochtend van 9.00 – 12.00 uur worden er spelletjes gespeeld met een aantal jongeren. Op vrijdagmiddag wordt de week van 13.00 – 16.00 uur afgesloten met het doen van spelletjes. Ben jij die geduldige, enthousiaste vrijwilliger, die het leuk vindt om samen met max. 5 jongeren een gezellige ochtend of middag te beleven?

Helpende hand bij dagbesteding
In woonzorgcentrum De Marke De Meenthoek is een dagbesteding gestart voor bewoners met beginnende geheugenproblematiek. Kom jij ondersteunen bij de activiteiten en de middagmaaltijd? Je maakt een praatje en je kunt goed luisteren, je hebt een invoelend vermogen, een positieve uitstraling en affiniteit met de doelgroep. Er is een mogelijkheid tot het deelnemen aan een training. De dagen zijn van maandag tot en met donderdag (van 10.00 tot 13.00 of van 13.00 tot 16.00 uur).

Vrijwilliger marketing/communicatie/events
Vind jij het leuk om content te creëren? Of ben je iemand die graag evenementen organiseert? Dan zijn wij op zoek naar jou. Vanaf dit schooljaar hebben wij namelijk twee plekken vrij voor een stagiaire en/of jongere met een tussenjaar met interesse in marketing, communicatie en/of eventmanagement. Je plaatst content op social media of organiseert het maatschappelijk diner of workshops en nog meer.
Word jij enthousiast bij het lezen van dit bericht en wil je meer weten? Stuur dan een bericht.

Helpen maakt happy!

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl