Re/connect Fleurien Dingemans in CoolClassicClub

Kunstcollectie binnen gereden
Foto: CCC
Graag nodigen wij je uit voor de solotentoonstelling RE/CONNECT van Fleurien Dingemans. Deze bijzondere tentoonstelling, met een hele serie nieuwe schilderijen, is van 6 november tot en met 31 december te bewonderen in de Cool Classic Club.

Tijdens deze tentoonstelling worden alle maatregelen die het RIVM heeft opgelegd in acht genomen, dus je kunt in alle rust en veiligheid genieten van de kunst.

Kunstcollectie binnen gereden

 

Fleurien Dingemans (Amsterdam 1973) haalt haar inspiratie in de eerste plaats uit een ver verleden dat met haar afkomst verbonden is. Haar voorouders, die naam hebben gemaakt als schilders van bloemstillevens, gaven haar inzicht in de symboliek, de veelzijdigheid en de kracht van bloemen. Fleurien maakt gebruik van een bijzondere combinatie van technieken en buit de eigenschappen van verf, inkt, tekenmaterialen en collage ten volle uit. Het poederachtige pigment van de tekenmaterialen heeft een andere structuur dan het meer dikkere en glanzende karakter van olieverf. De gelaagdheid in de schilderijen wordt extra benadrukt door het gebruik van collagetechnieken. Fleurien heeft een indrukwekkend oeuvre opgebouwd met een eigen unieke signatuur. Haar werken zijn opgenomen in zowel privé als bedrijfscollecties internationaal.

Kunst in de Cool Classic Club
’t Clubhuys niet alleen een plek met een unieke selectie classic cars, maar óók een fantastische locatie die ruimte biedt aan jonge, pas beginnende maar ook reeds gerenommeerde kunstenaars. De prachtige tentoonstelling RE/CONNECT, met schilderijen van Fleurien Dingemans, is de eerste uiting binnen het helemaal vernieuwde kunstprogramma van de Cool Classic Club.

Cool Classic Club
Energiestraat 3
1411 AN Naarden

Voor openingstijden en route: www.coolclassicclub.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties