Bodemvondsten en meer in Gooi en Vechtstreek

Historische vondsten
Historische vondsten
Foto: Provincie Noord-Hollnd

SCHATRIJK Gooi en Vechtstreek

Ter promotie van het archeologisch erfgoed van Noord-Holland geeft het Steunpunt ieder jaar een archeoglossy’ uit waarin de topvondsten per archeologiegebied zijn gepresenteerd . De glossy biedt een overzicht van de kenmerken, verscheidenheid en rijkdom van de archeologie per regio, en als inspiratiebron voor ontwikkelaars, ondernemers en beleidsmakers.

Het Gooi en de Vechtstreek zijn twee gebieden met prachtige landschappen vol met verborgen schatten, zoals archeologische sporen en vondsten. Ze vertellen een deel van de geschiedenis van Noord-Holland, en zijn daarom aangewezen als provinciaal archeologiegebied. In deze editie worden deze gebieden uitgelicht.

Ga snel genieten en klik op: digitale schatkamer.