De bouw van appartementencomplex ´La Gare´ is gestart

La Gare op 1
La Gare op 1
Foto: Reuver Fotografie

De bouw van het appartementencomplex La Gare is vorige week officieel gestart. Wethouder Ton Stam opende de werkzaamheden door het storten van de liftschacht, een noodzakelijk onderdeel voor de bouw. Dit feestelijke moment werd samen met een aantal toekomstige bewoners, Friso Woudstra (architect), Lakenvelder Investment Group, Bouwbedrijf WBC, Kappelle Makelaars en Art of Living by Marquiette Makelaars gevierd.

Wethouder Ton Stam: ¨Het nieuwbouwcomplex la Gare koppelt historiserende architectuur aan ultramodern wooncomfort en vormt met zijn twaalf luxueuze appartementen de entree van ons prachtige dorp. Golden River wordt opgevolgd door een fraai vormgegeven nieuwe ontwikkeling. Ik wens de toekomstige bewoners een mooie toekomst en ben blij dat de bouw van La Gare nu voorspoedig van start is gegaan!¨

De twaalf luxueuze appartementen zijn voorzien van royale leefruimtes. Dankzij de hoge plafonds en ramen halen de woningen volop licht, zuurstof en de omliggende natuur naar binnen.
Ingmar Dirkse van den Heuvel, Managing partner LIG*: ¨Wij zijn zeer verheugd en trots met de start van de realisatie van dit bijzondere project, dat de geschiedenis van Laren draagt. Dat feit bracht voor ons een speciale verantwoordelijkheid met zich mee en wij zijn ervan overtuigd dat het gebouw uitstekend zal passen in zijn omgeving, op deze historische plek. Eind 2022/begin 2023 zal de landmark opgeleverd worden en zullen de bewoners hier met veel plezier kunnen wonen. Wij kijken ernaar uit!”

*LIG: Lakenvelder Investment Group ontwikkelt voor haar netwerk aan institutionele en private beleggers in Nederland en daarbuiten hoogwaardige, duurzame residentiële-, zorg- en hotelprojecten op uitstekende locaties.