Ruilpiet op bezoek bij Cloffee

ruilen maar!
ruilen maar!
Foto: Cloffee Bussum

Feestdagen in Gooise Meren steeds duurzamer gevierd

Ruilpiet op bezoek bij Cloffee

 

Er ontstaan steeds meer duurzame initiatieven in de gemeente Gooise Meren om de feestdagen duurzamer te maken. Tweedehands cadeaus kopen wordt steeds populairder, ook rond Sinterklaas en Kerst. Een aantal lokale ondernemers probeert dit verder te stimuleren. Zo krijgt Kids Conceptstore Cloffee op zaterdag 27 november bezoek van Ruilpiet.

 

Ruilen zonder huilen!

Ruilpiet is dol op duurzaamheid en recyclen van speelgoed. Hoe werkt het? Dit vertel je jouw kleintje(s):

 

Kom op 27 november tussen 14-17 uur naar Cloffee op de Nieuwe Brink 139 en lever een cadeautje van jezelf in bij Ruilpiet. Iets waar je zelf niet meer zo veel mee speelt en een ander kindje heel blij mee kan maken. Denk aan een mooi boek, een puzzel of een spelletje. Plak op jouw cadeautje een sticker met je naam en je leeftijd.

Ruilpiet gaat er dan voor zorgen dat jij een leuk cadeautje terugkrijgt! Die legt Sint voor je klaar en kan je vanaf zaterdag 4 december ophalen bij Cloffee. De cadeautjes blijven 2 weken liggen, zodat iedereen de kans krijgt om het weer op te halen wanneer het uitkomt. En blijven er cadeautjes over? Dan gaan die naar Stichting Kinderen in Nood en vinden zo weer een mooie nieuwe bestemming.

___Klik op de Link:

 

https://www.cloffee.nl/ruilpiet-komt-bij-cloffee-kom-je-een-cadeautje-brengen/

 

Andere duurzame initiatieven rondom de feestdagen:

 

Duurzame kerstbomen die worden terug geplant na de feestdagen:

https://www.duurzame-kerstbomen.nl/

 

Recycle-Sint bij de Groene Afslag: https://www.bussumsnieuws.nl/nieuws/natuur-en-milieu/252106/recycle-sintavond-bij-de-groene-afslag

Over Cloffee

Cloffee is een nieuwe kids conceptstore aan de Nieuwe Brink in Bussum waar mensen terecht kunnen voor tweedehands kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed en nieuwe duurzame kindercadeaus. Je shopt bij Cloffee alleen frisse en hippe merkkleding van goede kwaliteit. Elke week komen er veel nieuwe items online in de webshop. Zelf kleding en speelgoed inbrengen kan ook.

www.cloffee.nl