Overnachten in Laren kan natuurlijk ook

4 seizoenen charme
4 seizoenen charme
Foto: Natuurhuisje

Bladerend door wat er zoal te beleven valt in ‘t Gooi kom je al snel tot de conclusie dat dat niet zomaar lukt in één dag!

Zoekend naar een hotel of B en B, trekt Natuurhuisje De Blauwe Deur opeens onze aandacht. We delen deze locatie graag met onze lezers en zijn jullie net zo enthousiast als wij!

 

Natuurhuisje in Laren

Over dit natuurhuisje

Het gevoel van een luxe suite aan de Westerheide en 5 minuten fietsen van het centrum van Laren. Totale privacy en alleen de vogeltjes kunnen je wakker fluiten. Sfeervol ingericht en alles wat je nodig hebt, is aanwezig. We hebben gebruik gemaakt van mooie luxe materialen. Een heel lekker bed en wakker worden met openslaande deuren. Er is een Ofyr Tableau, dus heerlijk buiten tafelen. Olie/azijn en kruiden zijn aanwezig, mooie schalen, een blender, een mooie sinaasappelpers … gewoon alles om heerlijk te genieten van rust en luxe. Er is nagedacht over sfeerverlichting zodat je alle stemmingen passend kan maken. Na een fijne wandeling of fietstocht, is er voor de totale after ontspanning een warmte cabine. Er staan twee fietsen die gebruikt kunnen worden.

Lees verder en ga naar : Natuurhuisje Laren

Veel plezier en we horen graag hoe jullie ervaringen zijn!

 

warmtecabine