Iets voor vroegboekers en fijnzmakers

Asperges die ertoe doen
Asperges die ertoe doen
Foto: Maarten Beuningh
Zet het alvast in je agenda! Het Aspergediner in Blaricum organiseren we dit jaar van donderdag 2 juni t/m zaterdag 18 juni. We hebben weer iets om naar uit te kijken. We kunnen niet wachten om straks weer heerlijk in het zonnetje te genieten van een drankje en heerlijke gerechten met asperges. En ook voor de niet-asperge-eters onder jullie hebben we natuurlijk een mooi alternatief menu.
                                                              Het Aspergediner Blaricum: 2-18 juni 2022
Exclusieve middag of avond
Als je de Aspergetent exclusief wilt afhuren voor een mooie avond met je relaties, voor een benefietavond of om een bijzondere verjaardag te vieren, bel dan nu voor meer informatie met Maarten Beuningh, tel: 06- 47 240 810 of stuur een mailtje naar [email protected].
Vanaf begin april kan iedereen via onze site www.hetaspergediner.nl een tafel reserveren. Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, ontvang je van ons bericht op de dag dat je kunt gaan reserveren.
Tot dan!