Hulp aan mensen uit Oekraïne in Gooise Meren  

Hulpgoederen voor Oekraïne
Hulpgoederen voor Oekraïne
Foto: Gooise Meren

Iedereen is diep getroffen door de oorlog in Oekraïne en het grote menselijk leed door deze inval vanuit het Russische bewind. De leden van de gemeenteraad en het college hebben hun solidariteit al getoond door een manifest en blauw/gele vlaggen en projecties op het gemeentehuis. Heeft u vragen over de hulp aan en opvang van vluchtelingen uit Oekraïne dan kunt u een mail sturen naar Oekraïne. We doen ons best om u zo snel mogelijk een antwoord te sturen op uw vraag.

Hartverwarmende hulp
Het gemeentebestuur is onder de indruk van de vele hartverwarmende initiatieven in onze gemeente.  Verschillende organisaties zetten zich met vele vrijwillige inwoners in voor hulp aan vluchtelingen. Zo zamelen de Groene Ruijter en de Stichting Kinderen in Nood hulpgoederen in en regelen transporten.
Wilt u helpen? kijk dan op onze website voor een overzicht van alle hulporganisaties.