Vrijwilligerswerkers gezocht op dierenambulance en meer

nieuw aanbod vrijwilligerswerk
nieuw aanbod vrijwilligerswerk
Foto: VC Huizen

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

 

 

Helpen maakt happy!

Nieuw op Huizenvoorelkaar:     Chauffeur dierenambulance Gooi en Vechtstreek
Heb jij een groot hart voor dieren? Spreekt het je aan om op lekker op pad te zijn en dieren een helpende hand toe te steken? En ben je minimaal een dag per week beschikbaar? Dan ben je geknipt voor ambulance chauffeur. Je krijgt een interne opleiding om alle kneepjes van het vak te leren. Vervolgens kom je in een hecht en gezellig team te werken. Weet je nog niet zeker of het iets voor je is, dan kun je je altijd aanmelden voor een snuffelrit om te kijken wat er zoal bij komt kijken.

Inloopdag VluchtelingenWerk Huizen
Wilt u weten wat vluchtelingen te wachten staat wanneer zij naar onze gemeente verhuizen? Bent u benieuwd naar de werkzaamheden van VluchtelingenWerk en overweegt u vrijwilliger te worden? Kom dan naar de inloopdag op woensdag 31 augustus van 10-12 uur en van 15-17 uur op Gooierserf 124, Huizen.

 

nieuw aanbod vrijwilligerswerk

Vrijwilliger kledingafdeling
KringloopCentrum Huizen is op zoek naar mensen die kunnen helpen om onze mooie kledingafdeling netjes en goed gevuld te houden.In het magazijn komt alle kleding binnen en wordt daar netjes uitgezocht en gesorteerd op kleur en seizoen. Aan jou de taak om deze setjes in de winkel te hangen en ervoor te zorgen dat de afdeling een lust is voor het oog. Heb jij gevoel voor stijl en fashion? Dan is dit de ideale plek voor jou. Het gaat om enkele dagdelen in de week.

Voedselpakket bezorgen
Steeds meer mensen kunnen hun boodschappen niet meer betalen en kloppen aan bij de Voedselbank. Sommigen zijn ziek of slecht ter been en kunnen hun voedselpakket niet zelf ophalen. Onze vrijwilligers brengen het dan bij ze langs. We kunnen extra vrijwilligers gebruiken. Heb jij af en toe tijd om een voedselpakket (1 of 2 tassen) bij iemand te brengen? Op donderdag tussen 12.30-13.00 uur haal je pakket op bij de Thomaskerk. Vervolgens bezorg je dit bij de cliënt thuis.

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl