Antiek Brocante en meer in Lage Vuursche

Middenin schilderachtig dorp
Middenin schilderachtig dorp
Foto: Organisatie

Ruim 80 standhouders gespecialiseerd in antiek, curiosa en brocante uit heel Nederland etaleren, presenteren en verkopen hun mooiste stukken.

Er is voor iedereen wel wat te vinden. Bent u op zoek naar een sfeervolle aanvulling op uw interieur of iets moois om te dragen? Op deze inmiddels jaarlijkse Brocante & Antiek Markt is er genoeg te vinden: antiek en brocante gebruiksvoorwerken uit oud moeders tijd, gouden ringen, stijlvolle zilveren armbanden, vergulde halskettingen en ook een ruime selectie aan porselein, kristal en mooie schilderijen en prenten. Het is er allemaal. Dit alles en nog veel meer is er dus te vinden op zondag 11 september 2022 in Lage Vuursche, op een sfeervolle locatie in de bossen tussen Utrecht en Baarn. Het pittoreske dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht met veel rijksmonumenten en het lijkt wel of de tijd er heeft stil gestaan. De Oude Smidse is inmiddels helemaal opgeknapt. Omdat er ieder weekend veel dagjesmensen, zowel bij goed als minder goed weer, een bezoek brengen aan Lage Vuursche, zal het zeker ook op deze zondag weer gezellig druk zijn in de voor deze keer verkeer afgesloten Dorpsstraat. De toegang is gratis en er wordt gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid op het weiland achter Restaurant de Lage Vuursche. Gelet op het aantal te verwachten bezoekers is het advies om op de fiets naar Lage Vuursche te komen.

Na een bezoek aan de markt kunt u natuurlijk ook nog een wandeling maken in de prachtige bossen die het dorpje omringen of gezellig wat eten of drinken in één van de vele restaurants in het dorp.

Waar:

Dorpsstraat 1
3749 AC Lage Vuursche