Vrijwilligers gezocht want Helpen maakt Happy!

Handige Harry en wandelhulp
Handige Harry en wandelhulp
Foto: FB Vrijwilligerscentrale Huizen

Helpen maakt happy!

 

en happy!

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.
Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Handige Harrie
Vind je het leuk de handen uit de mouwen te steken en heb je twee rechterhanden? Dan kan je bij Merem in Hilversum aan de slag. Op het binnen- en buitenterrein schilder en onderhoud je de oefentuin, je houdt de rolstoelen en oefenfietsen bij, zorgt dat de omgeving opgeruimd is en de planten er goed bijstaan. Werktijden zijn in overleg, een dagdeel duurt 3 uurtjes. Om rekening met de patiëntengroep te houden is roken en het dragen van sterke parfum niet toegestaan. Ben jij het schaap met de vijf poten, meld je aan bij Margriet.

 

Kletsmaatjes gezocht!
Ben jij geïnteresseerd in andere culturen, houd je van kletsen en vind je het leuk om nieuwkomers de Nederlandse taal te leren en in contact met hen te zijn? Dan is dit iets voor jou! Online oefen je samen de Nederlandse taal, goed voor de taalontwikkeling, maar ook voor het zelfvertrouwen van je kletsmaatje. Je spreekt wekelijks af en deelt met elkaar wat je bezighoudt. Heb je interesse? Neem contact op met Stichting Het Begint met Taal, Bastiaan.

Honden liefhebber
Marleen heeft een lichte tia gehad en is momenteel zwak op de benen. Zij heeft een Mechelse herder die uitgelaten moet worden totdat zij zelf weer kracht heeft. Marleen zoekt een persoon die met haar lieve hond om kan gaan en 1x per dag het liefst in de ochtend haar hond wil uitlaten. Laat Marleen weten dat je interesse hebt via Huizenvoorelkaar.

Vriendschapscoach matcht buddies
Vind jij het belangrijk om eenzaamheid tegen gaan en duurzame, gelijkwaardige vriendschappen te sluiten tussen jongeren met en zonder beperking? Als vriendschapscoach heb je de unieke taak om hier de beste matches uit te halen en de mooiste vriendschappen te creëren en te begeleiden. Help jij mee bij het scheppen van buddies? Bel of mail naar Handicap.nl

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl