Zoek jij inspirerend en betekenisvol vrijwilligerswerk?

Foto:

Informatiebijeenkomst vrijwilligers

Vrijdag 16 jun. 2023 15:00 – 16:00 Bibliotheek Huizen
Vrijdag 23 jun. 2023 15:00 – 16:00 Bibliotheek Laren

 

Zoek jij inspirerend en betekenisvol vrijwilligerswerk? Kom naar de informatiebijeenkomst in onze bibliotheek in Huizen en Laren. Laat je informeren over de verschillende vacatures. Kijk wat bij jou past!

De bibliotheek is een belangrijke ontmoetingsplek, waar iedereen zich thuis mag voelen. De bibliotheek staat midden in de samenleving. Dit kunnen we niet zonder hulp van al onze vrijwilligers. Dankzij hen worden er kinderen voorgelezen, boeken uitgeleend, activiteiten georganiseerd, taalhulp gegeven en worden er digitale vaardigheden verbeterd. Ben je benieuwd geworden, naar wat jij kan betekenen in jouw omgeving?

Kijk eens op onze website voor alle vacatures: www.bibliotheekgooiplus.nl