Gooische Rally inschrijven kan nog steeds

Foto: Gooische Rally

Op zondag 10 september 2023 organiseert de Lions Club Blaricum Laren de Gooische Rally. Dit is alweer de 22ste editie van het populaire OldTimer Festival. Het goede doel is de KNRM, reddingsstation Blaricum.

Het belooft weer een sportieve en uitdagende rally te worden voor automobiel en equipe. Er wordt een mooie maar uitdagende route uitgezet door het ervaren team van RallyControl, één van de beste rallyorganisatoren van Nederland. Meer dan 100 equipes zullen in twee verschillende klassen (Sport en Tour) een spannende strijd voeren om de juiste routes en controlepunten te vinden. De start en finish vindt plaats in het mooie Blaricum dorp. Bezoekers zijn van harte welkom op het festival. De toegang is gratis. Inschrijven voor de rally of sponsoring kan via de website: www.gooischerally.nl 

 

Over het goede doel

‘Dankzij onze trouwe deelnemers, sponsors en bezoekers, zijn wij als Lions Club Blaricum Laren al jaren in staat de Gooische Rally voor het goede doel te organiseren’ laat Michel Coenen weten namens de organisatie. De opbrengst gaat dit jaar naar de KNRM, reddingsstation Blaricum. Net als in 2022, waarin we €12.500 hebben opgehaald voor de nieuwbouw van het boothuis. Maar hier is meer geld voor nodig en de Lions helpen hierbij.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij helpt en redt mensen in nood op het water. De vrijwillige redders en reddingboten zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verleent de KNRM hulp op het water aan een ieder die hierom vraagt. KNRM redt en helpt, kosteloos. Sinds 1824 en dat blijft zo. De KNRM is geen overheidsdienst, maar een zelfstandige organisatie met een eigen financiering, die in stand wordt gehouden door donaties, giften en nalatenschappen.

 

 

Informatie

De Lions Club Blaricum Laren kijkt ernaar uit om ook dit jaar weer veel deelnemers en bezoekers te ontvangen. Voor meer informatie over de Gooische Rally, deelname, sponsoring en het goede doel, zie www.gooischerally.nl. Of volg ons via Facebook.