Film met ontbijt in filmhuis Bussum

Foto:

Het gedroomde begin van een relaxte zondag. Die start eerst met een smakelijk ontbijt en daarna van heerlijke voorpremière. Het kan op zondagochtend 25 juni in Filmhuis Bussum.

De ochtend begint om 9.15 uur in het café van het Filmhuis met een feestelijk ontbijt. Hierna start om 10.00 uur de voorpremière van LES CYCLADES, een fijne Franse feelgoodmovie vol vakantievibes.

In LES  CYCLADES gaan de onlangs gescheiden Blandine en haar, na jaren weer opgedoken losbandige, schoolvriendin Magalie op vakantie naar het droomeiland uit hun tienertijd. Eenmaal daar blijken  hun ideeën over vakantievieren en over het leven niet helemaal overeen te komen. Met Laure  Calamy (À PLEIN TEMPS, ANNIE COLÈRE) en Kristin Scott Thomas (HAAR NAAM WAS SARAH).

Kaarten voor deze bijzondere voorstelling zijn tot en met vrijdag 23 juni te koop aan de kassa of via de website van Filmhuis Bussum. De toegangsprijs voor ontbijt en voorpremière bedraagt € 21,50. Voor Vrienden en CJP-houders is de prijs € 20,50 en Cinevillers betalen alleen € 11,50 voor het ontbijt.