Effectief afslanken met Slim Your Body

Foto:

Je goed voelen en er goed uitzien zijn  onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Herken je dit:

✔️ je kleding zit niet meer lekker. 

✔️ je wilt afslanken en het lukt maar niet.  

✔️ je wilt van je cellulitis af. 

✔️ je wilt spieren opbouwen of juist herstellen na bijvoorbeeld  een blessure of ziekte.

De meeste mensen zijn niet tevreden met hun  lichaam. Wij dragen er graag een steentje aan bij  zodat je lekkerder in je vel te komt te zitten. Samen  bespreken we jouw wensen en jouw persoonlijke  doelen en de resultaten houden we wekelijks bij.

Het sterke punt van Slim your Body is dat mensen niet  aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen  ontspannen op de behandeltafel terwijl het geavanceerde  apparaat het werk doet. Via Ultrasound worden de vetcellen  aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels  elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. 

Slim your Body is een toegankelijke afslankstudio onder  leiding van Brenda Dorrestein. Iedereen is welkom! Of je nu  man of vrouw bent, jong of oud en het is niet alleen voor  mensen die fanatiek sporten, maar ook voor mensen die niet  meer actief kunnen of willen sporten. 

Wij hebben jarenlange goede ervaring op het gebied van  afslanken. Jouw wensen staan voorop. 

Wil jij op een gezonde manier aan jouw lichaam werken? Dan  ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je meer weten hoe  onze afslankmethode werkt, kijk op de website. Zien wat Slim  your Body voor jou zou kunnen betekenen? Bel of app voor  een intake en proefbehandeling, nu van € 89,- voor € 49,- 

Website: www.slimyourbody.nl • Je kunt ook zelf een afspraak boeken in de online agenda. Klik op de rode S button om een afspraak in te plannen. Mail: [email protected] | Bel of App: 06-26742869