Een mooie plek om uw dierbare te herinneren

Foto:

Het overlijden van een dierbare is een zware gebeurtenis. Het is van groot belang om in de tijd die volgt, wanneer u daar emotioneel klaar voor bent, een prachtig monument te selecteren dat de herinnering aan uw dierbare levendig houdt. Memorabel biedt de mogelijkheid om een monument te laten creëren dat het karakter en de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt.

Inschakelen van de juiste bedrijven 

Het regelen van alles wat nodig is in de nasleep van een overlijden kan een uitdagende taak zijn. Het is cruciaal om de juiste mensen en bedrijven te vinden die u in dit proces kunnen bijstaan. Een van de belangrijke aspecten die geregeld moeten worden, is het kiezen van een passend grafmonument. Door de expertise van Memorabel in te schakelen, kunt u vertrouwen op de creatie van een prachtig monument, een plek waar u altijd met warme herinneringen naartoe kunt gaan om uw dierbare te gedenken.

Ontwerp monument passend bij dierbare

Nadat uw dierbare is overleden, kunt u samen met Memorabel bespreken wat bij hem of haar zou passen. Welke aspecten kenmerkten de persoon? Welke leeftijd en levensstijl had hij of zij? Is een sierlijk en klassiek monument meer geschikt, of juist een modern ontwerp? Dit zijn vragen waarop u samen met Memorabel antwoorden zult vinden. Er wordt een schets gemaakt van het nieuwe monument, dat volledig op maat kan worden ontworpen. Materialen zoals RVS, cortenstaal, glas, brons, natuursteen en versteend hout kunnen worden gebruikt om het monument te creëren dat het beste past bij uw dierbare.

Stijl passend bij karakter 

In het geval van het overlijden van een kind of baby, kiezen mensen vaak voor vrolijke kleuren en speelse vormen. Deze kleuren weerspiegelen de vreugde en creativiteit die het kind in het leven bracht. Als de overledene echter een serieuzer karakter had, kan een rustiger ontwerp meer gepast zijn. Memorabel begrijpt dat elk individu uniek is en biedt de mogelijkheid om een monument te kiezen dat perfect aansluit bij de persoonlijkheid van uw dierbare. U kunt zelfs kiezen voor een bepaalde bloem of onderwerp dat een speciale betekenis had.

Meer weten over grafmonumenten?

Wilt u meer weten over het laten maken van verschillende stijlen grafmonumenten? Of wilt u graag van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via Memorabel of bel 06 49 351 338