Een mooie uitvaart: een afscheid om nooit te vergeten

Foto:

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Het is een moment om afscheid te nemen en een eerbetoon te brengen aan de overledene. Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding begrijpt het belang van een persoonlijke en mooie uitvaart en staat klaar om u te helpen bij het organiseren van een afscheid om nooit te vergeten.

Een echt persoonlijke uitvaart

Een mooie uitvaart is meer dan alleen een formaliteit na een overlijden. Het is een moment om te reflecteren op het leven van de overledene en de rol die hij of zij heeft gespeeld in uw leven. Het is een gelegenheid om herinneringen te delen en het leven te vieren. Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding gelooft sterk in de betrokkenheid van nabestaanden bij het afscheid, omdat het vaak de laatste kans is om “iets te doen” voor de overledene.

Een waardig en passend afscheid

Margot Siebenlist heeft een achtergrond in de hulpverlening en heeft in een Hospice gewerkt, waar ze stervenden verzorgde en ervaring opdeed in het begeleiden van families en vrienden. Ze begreep al snel dat standaard uitvaarten na zo’n periode van persoonlijke aandacht vaak niet voldeden aan de behoeften van de betrokkenen. Dit inzicht inspireerde haar om uitvaartverzorger te worden en haar eigen uitvaartbedrijf te starten, waar de wensen van families en nabestaanden centraal staan.

Begeleiding op maat

Margot Siebenlist regelt en begeleidt mooie uitvaarten, zowel begrafenissen als crematies. Ze doet dat op een informele en persoonlijke manier, waarbij de wensen en ideeën van u en andere betrokkenen voorop staan. Ze streeft ernaar dat u later kunt terugkijken op een persoonlijke en mooie uitvaart die recht doet aan de overledene.

Zoekt u een uitvaartverzorger?

Als u op zoek bent naar een uitvaartverzorger die u kan helpen bij het organiseren van een mooie en persoonlijke uitvaart, dan bent u bij Margot Siebenlist Uitvaartbegeleiding aan het juiste adres. Margot begrijpt dat elke uitvaart anders is en staat klaar om samen met u een afscheid om nooit te vergeten te creëren. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.