Sponsor een enorme Mondriaan-olifant voor Elephant Parade

Foto: Gooisch Blad

De Elephant Parade komt dit jaar naar Laren om het tienjarig bestaan van de tentoonstelling te vieren. Gooisch Blad gaat met Govert Muijs een reuzeolifant in Mondriaan-stijl schilderen en zoekt sponsors.

Het is geen toeval dat de organisatie heeft gekozen voor Mondriaan. Dit jaar bestaat de kunststroming De Stijl namelijk honderd jaar.

Mondriaan

Gooisch Blad heeft geregeld dat kunstenaar en Bussumer Govert Muijs een enorme olifant gaat beschilderen in de stijl van Mondriaan. De olifant zal vanaf 18 juni drie maanden lang te bezichtigen zijn op de Brink in Laren.

Bescherming Aziatische olifant

Het doel van Elephant Parade is om aandacht te vragen voor de bescherming en het behoud van de Aziatische olifant. Elk olifantenbeeld dat deel uitmaakt van een expositie is een uniek kunstwerk, gecreƫerd door artiesten en kunstenaars. Tommy Hilfiger, Paul Smith, Hardwell, Katy Perry, Diane Von Furstenberg, Jan des Bouvrie, Ans Markus en vele anderen hebben er eentje gemaakt.

Nicole des Bouvrie zoekt namens haar blad sponsors voor de olifant. GeĆÆnteresseerden kunnen mailen naar [email protected].

Elephant Parade