GroenLinks Huizen zoekt kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezing

Foto: GroenLinks Huizen

GroenLinks Huizen is op zoek naar minstens drie mensen die zich namens de partij kandidaat willen stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Met een ambitieus verkiezingsprogramma en een mooie kandidatenlijst zet GroenLinks Huizen op 21 maart 2018 bij de gemeenteraadsverkiezingen in op groei. De afgelopen collegeperiode hebben de wethouder en de twee raadsleden al veel aangepakt en verbeterd in de gemeente. GroenLinks vindt dat Huizen nog groener en socialer kan en wil dat gaan doen met minstens drie raadsleden. Wie zich nog wil aansluiten en overweegt om zich kandidaat te stellen voor de verkiezingen kan zich deze maand nog aanmelden.

Verandering

“Kijk om je heen. Er is meer dat ons bindt dan dat ons verdeelt. We reiken elkaar de hand. We komen in beweging. Wij gaan Nederland veranderen!” Dit zijn de woorden van Jesse Klaver. Het veranderen van Nederland kan Jesse niet alleen. Verandering begint ook elders in het land; in de provincie, in de gemeente, in je achtertuin. Ook in Huizen.

Groene gemeente

In de afgelopen collegeperiode heeft Huizen gewerkt aan een groene gemeente – door wateroverlast tegen te gaan, energiezuinige maatregelen te treffen, de gemeente groener te maken (alleen al doordat al die bomen niet voor de HOV hoeven worden te gekapt!) – en is er een knoop doorgehakt in een aantal grote dossiers, zoals Keuchenius. De gemeente is ook socialer geworden: het gaat bovengemiddeld goed in het Sociaal Domein, scholen zitten in goede gebouwen en sportverenigingen in goede accommodaties. En ondertussen wordt er hard gewerkt aan de communicatie van de gemeente. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma, met nog meer groene en sociale maatregelen.

Gemeenteraadsverkiezingen

Dus wie droomt van een nog mooier, groener en socialer Huizen en wie iets met die dromen wil doen wordt uitgenodigd zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat kan tot 1 november door contact op te nemen via [email protected] Een kort berichtje is al genoeg.

Reacties