Virtuele Whiskyreis Glenfiddich sluit theatertour af in Bussum

Foto: ToLocal

Advertorial – Voorstellingen in ruim vijftig theaters, uitverkochte zalen en duizenden uitzinnige bezoekers. Na een succesvolle theatertour eindigt Glenfiddich’s Virtuele Whiskyreis op 22 december in Spant! in Bussum.

De voorstelling staat geheel in het teken van whisky, waarbij bezoekers alles te weten komen over het eeuwenoude ambacht van distilleren én een virtuele rondleiding krijgen door de meest bekende distilleerderij van Schotland: Glenfiddich.

Virtuele whiskyreis

Gedurende een zowel vermakelijke, als leerzame 90 minuten worden levensgenieters uit ‘t Gooi meegenomen op een virtuele whiskyreis naar Schotland. Met aanstekelijke passie neemt Glenfiddich’s eigen whisky ambassadeur, Tony van Rooijen, liefhebbers van de Schotse lekkernij mee op reis langs prachtige beelden en persoonlijke verhalen. Ontdek, aan de hand van de verschillende smaken, kleuren en geuren, de mystiek van Schotland en de drank waarmee het land wereldberoemd is geworden.

Kaarten

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze allerlaatste show in Bussum. Deze zijn te bestellen via de website van theater Spant! of via http://www.virtuelewhiskeyreis.nl/.

Toegangsprijs:
€ 22,50 inclusief unieke whisky tastingbox

Datum en tijd:
Vrijdag 22 december 2017
Aanvang 20:30 uur – einde 22:00 uur (geen pauze)

Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.


Reacties