Try-out concert Izaline Calister

Foto: Rosa Spier Huis

In aanloop naar het Amersfoort Jazz-festival, geven Izaline Calister, Ed Verhoeff en Angelo Verploegen een try-out concert in het Rosa Spier Huis.

Izaline Calister, Edison winnares 2009, heeft als singer/songwriter en charismatisch performer reeds een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. De muziek van Izaline is een fusie tussen de traditionele muziek van haar geboorte eiland Curaçao  en jazz met Afro-Caraïbische invloeden. Soms ingetogen, dan weer opzwepend, verovert Izaline Calister met zelfgeschreven teksten in het Papiaments, publiek over de hele wereld. De nummers Wow’i Kariño, Kanta Hélele, Sa Sa Na Awasa, Bendisiona en meer recentelijk Reina di Pardon leverden de Antilliaanse zangeres in het Caribische gebied nummer 1 hits op, Sinds 10 jaar werkt ze daarbij met gitarist Ed Verhoeff en is hun muzikale samenwerking hoorbaar, bijna voelbaar, verdiept. Met trompettist Angelo Verploegen grijpen zij terug op een muzikale ontmoeting lang geleden,in de zoektocht naar een 3de instrument. Zijn warme, intuitive en altijd herkenbare  trompetgeluid geeft de juiste aanvulling aan hun hechte samenspel. Het repertoire van dit bijzondere trio bestaat uit originals en geeft Izaline daarbij de ruimte tot haar sterke interpretatie van een breed scala aan andere stijlen. Najaar 2018 zal er een CD verschijnen van dit project.

Concert bijwonen?

Bezoekers zijn van harte welkom:

Datum/tijd: Dinsdag 22 mei 2018, 20.15 uur

Locatie: Concert-/theaterzaal Rosa Spier Huis, Esseboom 2, 1251 CP Laren.

Telefoon: 035-5386797

Een vrijwillige bijdrage in de kosten op prijs gesteld.

Om deze en andere culturele activiteiten ook op haar nieuwe locatie te kunnen voortzetten en uitbreiden, is het Rosa Spier Huis op zoek naar begunstigers. Meer informatie hierover vindt u op www.rosaspierhuis.nl.

Andere culturele activiteiten

Kijk op www.rosaspierhuis.nlvoor het jaaroverzicht van de voorstellingen, concerten, tentoonstellingen en andere activiteiten in het Rosa Spier Huis. Of blijf op de hoogte via onze facebookpagina.

 

Reacties