Hilversumse Dag van de Mediastages compleet vol

Foto:

Vrijdag 25 mei is de vijfde editie van de Dag van de Mediastages. De dag bij Beeld en Geluid is compleet volgeboekt.

Meer dan 500 jongeren uit het hele land die een carrière in de media ambiëren, komen naar Beeld en Geluid voor dé stagemarkt. Beeld en Geluid is daarmee volledig gevuld. ‘‘Talent is van onschatbare waarde voor de media. Hilversum is dit jaar 100 jaar mediastad en ook de aankomende 100 jaar willen wij het centrum van de media en innovatie blijven”, aldus Wethouder Wimar Jaeger die de bijeenkomst opent.

Stage in de media

De studenten die zich morgen melden bij Beeld en Geluid komen van het mbo, hbo en wo van diverse studierichtingen. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn zich aan het oriënteren op hun stageplaats voor het volgende studiejaar. Tijdens deze dag kunnen ze bedrijven bezoeken op de stagemarkt, workshops volgen en zich laten inspireren door bekende sprekers zoals Tom Hofman (BNN), Stephan Aerts (VondelCS) en eindredacteuren van The Voice of Holland.

Mediabedrijven presenteren zich

Op de stagemarkt kunnen de studenten de volgende twintig bedrijven bezoeken: BNNVARA, NTR, Endemol, iClicks, IDTV, WarnerBros, EO, NPO, Talpa, AT5, NH media, Stingray, RTL, &Samhoud, SkyhighTV, Beeld en Geluid, Spinawards, Cross Your Borders, MediaPerspectives en Muziekids.

Reacties